Op Vrijdag gemist? Giovanca Ostiana eerlijk over haar twijfels bij Op1

Op Vrijdag gemist? Giovanca Ostiana eerlijk over haar twijfels bij Op1

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op vrijdag. Je kunt hier ook de hele uitzending van Op vrijdag terugkijken.

De talkshow Op vrijdag van Renze Klamer is sinds juli weer terug op de buis. Waar Renze in zijn eerste reeks het moest doen met een plek na middernacht, mag hij van NPO1 voortaan om 21.25 uur op zender.

Giovanca heeft lang getwijfeld
In de derde aflevering van de talkshow was Op1-presentatrice Giovanca Ostiana te gast. Renze vraagt Giovanca naar haar veelzijdige carrière. Ostiana heeft inmiddels al vier albums uitgebracht en won hier diverse prijzen mee. Naast Op1 presenteert ze ook het muziekprogramma Vrije geluiden en ze is model.

Bekijk het hele gesprek over haar begin bij Op1 in de video hieronder.

De nieuwe talkshow Op vrijdag is vanaf om 21:25 te zien op NPO 1. Je kunt vanaf dan elke aflevering van Laat op vrijdag terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op Vrijdag</em> gemist? <em>Giovanca Ostiana</em> eerlijk over haar twijfels bij <em>Op1</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op vrijdag. Je kunt hier ook de hele uitzending van Op vrijdag terugkijken. De talkshow Op vrijdag van Renze Klamer is sinds juli weer terug op de buis. Waar Renze in zijn eerste reeks het moest doen met een plek na middernacht, mag hij van NPO1 voortaan om 21.25 uur op zender. Giovanca heeft lang getwijfeldIn de derde aflevering van de talkshow was Op1-presentatrice Giovanca Ostiana te gast. Renze vraagt Giovanca naar haar veelzijdige carrière. Ostiana heeft inmiddels al vier albums uitgebracht en won hier diverse prijzen mee. Naast Op1 presenteert ze ook het muziekprogramma Vrije geluiden en ze is model. Bekijk het hele gesprek over haar begin bij Op1 in de video hieronder. De nieuwe talkshow Op vrijdag is vanaf om 21:25 te zien op NPO 1. Je kunt vanaf dan elke aflevering van Laat op vrijdag terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV