Zien: Amber Brantsen is zwanger

Zien: Amber Brantsen is zwanger

NOS-nieuwslezer Amber Brantsen is in blijde verwachting! Dat laat ze weten in een post op Instagram: “Wij verwachten in februari 2021 ons eerste kindje! Nadat de kleine twee weken geleden al zijn/haar eerste publieke tv-optreden had, heb ik veel vragen gekregen over mijn gezondheid.''

Bekijk hier de beelden

Reactie op de uitzending
''Ik ben op sociale media gediagnosticeerd met van alles'', schreef Amber. ''Maar geen zorgen, de oorzaak was allang duidelijk. Dat gezegd hebbende beleef ik een behoorlijk heftig eerste trimester. Misselijkheid in combinatie met een extreem lage bloeddruk is een slechte mix.'' Bekijk de vrolijke aankondiging van Amber en haar vriend in de video hieronder.

Zien: <em>Amber Brantsen</em> is zwanger NOS-nieuwslezer Amber Brantsen is in blijde verwachting! Dat laat ze weten in een post op Instagram: “Wij verwachten in februari 2021 ons eerste kindje! Nadat de kleine twee weken geleden al zijn/haar eerste publieke tv-optreden had, heb ik veel vragen gekregen over mijn gezondheid.'' Bekijk hier de beelden Reactie op de uitzending''Ik ben op sociale media gediagnosticeerd met van alles'', schreef Amber. ''Maar geen zorgen, de oorzaak was allang duidelijk. Dat gezegd hebbende beleef ik een behoorlijk heftig eerste trimester. Misselijkheid in combinatie met een extreem lage bloeddruk is een slechte mix.'' Bekijk de vrolijke aankondiging van Amber en haar vriend in de video hieronder. Zwangere Gigi Hadid laat eindelijk babybuik zien: bekijk de mooie beelden Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV