Zien: opnieuw grote ruzie over het bankje in Papadag

Zien: opnieuw grote ruzie over het bankje in Papadag

Hieronder zie je een fragment uit de nieuwste aflevering van Papadag. Je kunt vanaf zondag 26 juli om 20.25 de hele uitzending terugkijken bij Gids.tv.

Het tweede seizoen van de serie Papadag is alweer een tijdje bezig. Deze serie volgt zes vaders die allemaal op hun totaal eigen manier met kinderen en opvoeding omgaan. Bekijk hoe de vaders zich druk maken om het speeltuinbankje in de video hieronder.

Het nieuwe seizoen van Papadag is elke zondag om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Papadag terugkijken bij Gids.tv.

Zien: opnieuw grote ruzie over het bankje in <em>Papadag</em> Hieronder zie je een fragment uit de nieuwste aflevering van Papadag. Je kunt vanaf zondag 26 juli om 20.25 de hele uitzending terugkijken bij Gids.tv. Het tweede seizoen van de serie Papadag is alweer een tijdje bezig. Deze serie volgt zes vaders die allemaal op hun totaal eigen manier met kinderen en opvoeding omgaan. Bekijk hoe de vaders zich druk maken om het speeltuinbankje in de video hieronder. Het nieuwe seizoen van Papadag is elke zondag om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Papadag terugkijken bij Gids.tv. Papadag gemist? Bouz ontmoet voor het eerst zijn vader Bekijk deze video » Zien: ongemakkelijk moment in Papadag: ''Hebben jullie lekker gevreeën?'' Bekijk deze video »


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: opnieuw grote ruzie over het bankje in Papadag of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier