Vanavond in Op1: Dave Roelvink, Jamie Li, Feike Sijbesma en meer

Vanavond in Op1: Dave Roelvink, Jamie Li, Feike Sijbesma en meer

Donderdag presenteert het duo Sander Schimmelpenninck en Welmoed Sijtsma de dagelijkse talkshow Op1. Bekijk hier de gasten van 23 juli:

  • Alles wijst erop dat de Olympische Spelen van 2004 voor dressuuramazone Anky van Grunsven volledig in het teken staan van goud. Maar de aanloop naar de Spelen wordt een ramp, haar grootste fan, haar vader komt te overlijden. Van Grunsven is zo overmand door verdriet dat ze niet wil deelnemen aan de Spelen. Toch gaat ze, in de naam van haar vader. In Andere Tijden Sport vertelt ze alles over haar weg naar het tweede goud.

  • Geen exotische vakantiebestemming dit jaar vanwege corona, maar kamperen in eigen land of net daarbuiten. Net zoals vroeger en daarom dook Eppo van Nispen, directeur van het Instituut voor Beeld en Geluid, opnieuw in zijn gigantische archief. Daar zijn namelijk vele beelden van vakantievierende landgenoten met tent of caravan te vinden.

  • Het RIVM wil een campagne gaan voeren omdat jongeren zich niet genoeg aan de corona-regels houden. Online influencers zouden daarbij kunnen helpen, maar willen Jamie Li, Tisjeboy Jay, Dave Roelvink en Yara Michels hun online invloed wel inzetten?

  • Het gaat opnieuw niet de goede kant op met de coronabesmettingen in Nederland en de rest van Europa. Een vaccin lijkt er binnenkort te zijn, maar we moeten ons niet rijk rekenen, vindt speciaal coronagezant Feike Sijbesma. Ook vindt hij dat als het écht niet anders kan, de overheid harder zou moeten ingrijpen en mondkapjes zou moeten verplichten. Maar bovenal moeten we blijven: testen, testen, testen.

Bekijk de promo van Op1 op donderdag 23 juli in de video hieronder.

Op1 is elke dag rond 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Vanavond in <em>Op1</em>: Dave Roelvink, Jamie Li, Feike Sijbesma <em>en meer</em> Donderdag presenteert het duo Sander Schimmelpenninck en Welmoed Sijtsma de dagelijkse talkshow Op1. Bekijk hier de gasten van 23 juli: Alles wijst erop dat de Olympische Spelen van 2004 voor dressuuramazone Anky van Grunsven volledig in het teken staan van goud. Maar de aanloop naar de Spelen wordt een ramp, haar grootste fan, haar vader komt te overlijden. Van Grunsven is zo overmand door verdriet dat ze niet wil deelnemen aan de Spelen. Toch gaat ze, in de naam van haar vader. In Andere Tijden Sport vertelt ze alles over haar weg naar het tweede goud. Geen exotische vakantiebestemming dit jaar vanwege corona, maar kamperen in eigen land of net daarbuiten. Net zoals vroeger en daarom dook Eppo van Nispen, directeur van het Instituut voor Beeld en Geluid, opnieuw in zijn gigantische archief. Daar zijn namelijk vele beelden van vakantievierende landgenoten met tent of caravan te vinden. Het RIVM wil een campagne gaan voeren omdat jongeren zich niet genoeg aan de corona-regels houden. Online influencers zouden daarbij kunnen helpen, maar willen Jamie Li, Tisjeboy Jay, Dave Roelvink en Yara Michels hun online invloed wel inzetten? Het gaat opnieuw niet de goede kant op met de coronabesmettingen in Nederland en de rest van Europa. Een vaccin lijkt er binnenkort te zijn, maar we moeten ons niet rijk rekenen, vindt speciaal coronagezant Feike Sijbesma. Ook vindt hij dat als het écht niet anders kan, de overheid harder zou moeten ingrijpen en mondkapjes zou moeten verplichten. Maar bovenal moeten we blijven: testen, testen, testen. Bekijk de promo van Op1 op donderdag 23 juli in de video hieronder. Op1 is elke dag rond 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Op1 gemist? 'Wetenschappelijk bewijs: mondkapjes helpen' Bekijk deze video » Op1 gemist? Horecabranche wil via kort geding versoepelingen afdwingen Bekijk deze video »
TV :
Vanavond in Op1: Dave Roelvink, Jamie Li, Feike Sijbesma en meer

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV