Zien: kandidaat Wouter maakt een grote blunder bij Ik Weet Er Alles Van

Zien: kandidaat Wouter maakt een grote blunder bij Ik Weet Er Alles Van

Wouter is een van de kandidaten in de spelshow Ik Weet Er Alles Van. Alles liep voorspoedig, totdat de kandidaat een cruciale fout maakt. ''Dit is zo erg! Dit is zo erg..'', aldus presentator Ruben Nicolai.

Bekijk het fragment uit Ik Weet Er Alles Van in de video hieronder.

Ik Weet Er Alles van is elke maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Ik Weet Er Alles Van terugkijken bij Gids.tv.

Zien: kandidaat Wouter maakt een grote blunder bij <em>Ik Weet Er Alles Van</em> Wouter is een van de kandidaten in de spelshow Ik Weet Er Alles Van. Alles liep voorspoedig, totdat de kandidaat een cruciale fout maakt. ''Dit is zo erg! Dit is zo erg..'', aldus presentator Ruben Nicolai. Bekijk het fragment uit Ik Weet Er Alles Van in de video hieronder. Ik Weet Er Alles van is elke maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Ik Weet Er Alles Van terugkijken bij Gids.tv. Ik weet er alles van: deelnemer Henk heeft thuis de broek niet aan Bekijk deze video » Ik Weet Er Alles Van: Ruben Nicolai maakt collega's achter de camera belachelijk Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: kandidaat Wouter maakt een grote blunder bij Ik Weet Er Alles Van of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV