Op1 over Mans Genoeg: "Said had met veel worstelingen te maken"

Op1 over Mans Genoeg: "Said had met veel worstelingen te maken"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van de uitzending van Op1 op vrijdag 24 juli. Je kunt hier ook de hele Op1-uitzending van 24 juli terugkijken.

In de documentaire Mans Genoeg gaat presentator Jan Kooijman op zoek naar het verhaal achter Said Zankoua, een Nederlands-Marokkaanse homoseksuele jongen die de last van zijn geaardheid uiteindelijk niet meer kon dragen. Goede vriend Nassiri Belaraj praat erover bij Op1: "Het zijn verschillende worstelingen waar hij mee te maken had en ik weet er alles van."

Pijn
Hij vervolgt: "Ik herkende zoveel worstelingen bij Said waardoor ik met hem in contact ben gekomen. Ik zei: jongen, ik zie wat er aan de hand is. Is het ok als ik je zo nu en dan even terugroep?" Belaraj zag de pijn bij zijn vriend: "Hij wilde heel graag bij zijn eigen familie blijven."

Op1 over <em>Mans Genoeg</em>: &quot;Said had met veel worstelingen te maken&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van de uitzending van Op1 op vrijdag 24 juli. Je kunt hier ook de hele Op1-uitzending van 24 juli terugkijken. In de documentaire Mans Genoeg gaat presentator Jan Kooijman op zoek naar het verhaal achter Said Zankoua, een Nederlands-Marokkaanse homoseksuele jongen die de last van zijn geaardheid uiteindelijk niet meer kon dragen. Goede vriend Nassiri Belaraj praat erover bij Op1: "Het zijn verschillende worstelingen waar hij mee te maken had en ik weet er alles van." PijnHij vervolgt: "Ik herkende zoveel worstelingen bij Said waardoor ik met hem in contact ben gekomen. Ik zei: jongen, ik zie wat er aan de hand is. Is het ok als ik je zo nu en dan even terugroep?" Belaraj zag de pijn bij zijn vriend: "Hij wilde heel graag bij zijn eigen familie blijven."
TV :
Op1 over Mans Genoeg: "Said had met veel worstelingen te maken"


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Op1 over Mans Genoeg: "Said had met veel worstelingen te maken" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV