Zien: Lieke van Lexmond zingt Zij Gelooft In Mij in het Amsterdams

Zien: Lieke van Lexmond zingt Zij Gelooft In Mij in het Amsterdams

Renze Klamer had vrijdagavond Joris Linssen en Lieke van Lexmond te gast in zijn talkshow Op Vrijdag. Daarin lieten die twee het publiek nog maar eens zien een aardige noot te kunnen zingen.

Zij Gelooft In Mij
Van Linssen weten we dat hij regelmatig de bühne betreedt met eigen liedjes maar Van Lexmond zien we wat minder vaak zingen, haar deelname aan It Takes Two daargelaten. In 2008 trakteerde de actrice en presentatrice haar fans nog wel op de poppy single Alles Altijd. Nu was het tijd voor een hele bekende smartlap: Zij gelooft in mij. Die zong ze samen met de Hello Goodbye-presentator en daarin liet ze zien ook een aardig woordje Amsterdams te spreken. Bekijk het optreden aan het einde van onderstaande video.

Zien: Lieke van Lexmond zingt <em>Zij Gelooft In Mij</em> in het Amsterdams Renze Klamer had vrijdagavond Joris Linssen en Lieke van Lexmond te gast in zijn talkshow Op Vrijdag. Daarin lieten die twee het publiek nog maar eens zien een aardige noot te kunnen zingen. Zij Gelooft In MijVan Linssen weten we dat hij regelmatig de bühne betreedt met eigen liedjes maar Van Lexmond zien we wat minder vaak zingen, haar deelname aan It Takes Two daargelaten. In 2008 trakteerde de actrice en presentatrice haar fans nog wel op de poppy single Alles Altijd. Nu was het tijd voor een hele bekende smartlap: Zij gelooft in mij. Die zong ze samen met de Hello Goodbye-presentator en daarin liet ze zien ook een aardig woordje Amsterdams te spreken. Bekijk het optreden aan het einde van onderstaande video. Bekijk ook Video: Lieke van Lexmond over haar vriendjes in GTST Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier op NPO.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV