NOS: Veel grote films voorlopig niet in de bioscoop (video)

NOS: Veel grote films voorlopig niet in de bioscoop (video)

Vaak komen grote nieuwe films in de zomer in de bioscoop, maar dit jaar is dat net even anders. De datum waarop de film in de bioscoop komt wordt steeds uitgesteld door de filmbazen. Dat is bijvoorbeeld zo bij Mulan, Avatar en de nieuwe Star Wars-film.

Verplaatsen
Reden daarvoor is dat de bioscopen niet vol zitten door de maatregelen. Dat levert natuurlijk minder geld op, dus verplaatsen de filmbazen films liever.

Bekijk hieronder de video van NOS Jeugdjournaal waarin wordt uitgelegd waarom films worden uitgesteld.

<em>NOS:</em> Veel grote films voorlopig niet in de bioscoop (video) Vaak komen grote nieuwe films in de zomer in de bioscoop, maar dit jaar is dat net even anders. De datum waarop de film in de bioscoop komt wordt steeds uitgesteld door de filmbazen. Dat is bijvoorbeeld zo bij Mulan, Avatar en de nieuwe Star Wars-film. VerplaatsenReden daarvoor is dat de bioscopen niet vol zitten door de maatregelen. Dat levert natuurlijk minder geld op, dus verplaatsen de filmbazen films liever. Bekijk hieronder de video van NOS Jeugdjournaal waarin wordt uitgelegd waarom films worden uitgesteld. Bekijk ook Hilarisch: Rundfunk-mannen gaan bijna de fout in met grap over zwart geld (video) Bekijk deze video » Video: Moet Nederland ook mondkapjes in openbaar verplichten? Bekijk deze video » Heftig: Dood tienermeisje gevonden langs dijk bij Zuiderwoude (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
NOS: Veel grote films voorlopig niet in de bioscoop (video)


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op NOS: Veel grote films voorlopig niet in de bioscoop (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV