VPRO Zomergasten gemist? Bekijk hier de hele uitzending

VPRO Zomergasten gemist? Bekijk hier de hele uitzending

VPRO Zomergasten gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond is strafrechtadvocaat Inez Weski te gast bij Janine Abbring in Zomergasten om over haar ideale televisieavond te vertellen. Troost en schoonheidWeski hoopt de kijker mee te kunnen nemen op een trektocht langs de oorsprong van het recht, de rede en de hoop. Ook wil zij stil staan bij de troost van kunst, muziek en de schoonheid en kracht van de natuur. Ridouan T.Inez Weski is al meer dan veertig jaar advocaat en behoort als een van de meest ervaren strafpleiters tot de elite van het Nederlandse strafrecht. Op dit moment is ze raadsvrouw van Ridouan T., hoofdverdachte in het liquidatieproces Marengo, en advocaat van de Surinaamse president en veroordeeld drugshandelaar Desi Bouterse. Zien: dit zijn alle gasten van VPRO Zomergasten 2020 Bekijk deze video » Zomergasten met Typhoon gemist? Bekijk de samenvatting van het gesprek Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.

Vanavond is strafrechtadvocaat Inez Weski te gast bij Janine Abbring in Zomergasten om over haar ideale televisieavond te vertellen.

Troost en schoonheid
Weski hoopt de kijker mee te kunnen nemen op een trektocht langs de oorsprong van het recht, de rede en de hoop. Ook wil zij stil staan bij de troost van kunst, muziek en de schoonheid en kracht van de natuur.

Ridouan T.
Inez Weski is al meer dan veertig jaar advocaat en behoort als een van de meest ervaren strafpleiters tot de elite van het Nederlandse strafrecht. Op dit moment is ze raadsvrouw van Ridouan T., hoofdverdachte in het liquidatieproces Marengo, en advocaat van de Surinaamse president en veroordeeld drugshandelaar Desi Bouterse.

Bekijk hier alle video's en artikelen van VPRO Zomergasten
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op VPRO Zomergasten gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV