Bekijk eerste beelden documentaire Mans Genoeg: "Gewoon je bek houden"

Bekijk eerste beelden documentaire Mans Genoeg: "Gewoon je bek houden"

Op maandag 27 juli gaat de Pride Week bij de publieke omroep van start. Vooral de programmering van NPO 3 is ingericht rond uitzendingen en films over de LHBTI-gemeenschap. Er wordt afgetrapt met de documentaire Mans Genoeg.

Bekijk eerste beelden documentaire <em>Mans Genoeg</em>: &quot;Gewoon je bek houden&quot; Op maandag 27 juli gaat de Pride Week bij de publieke omroep van start. Vooral de programmering van NPO 3 is ingericht rond uitzendingen en films over de LHBTI-gemeenschap. Er wordt afgetrapt met de documentaire Mans Genoeg. Bek houdenJan Kooijman praat hierin met diverse mensen over de stand van zaken op het gebied van homogeweld en -acceptatie in Nederland. Eén van de mannen met wie hij in gesprek gaat, heeft een duidelijke mening over homogeweld. "Weet je wat je eens zou kunnen proberen als je twee mannen hand in hand over straat ziet lopen? Gewoon je bek houden." Bekijk de eerste beelden van de docu Mans Genoeg hierboven. De documentaire Mans Genoeg is op maandag 27 juli om 20.30 uur te zien op NPO 3. Je kunt daarna de docu Mans Genoeg terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Op1 over Mans Genoeg: "Said had met veel worstelingen te maken" Bekijk deze video »

Bek houden
Jan Kooijman praat hierin met diverse mensen over de stand van zaken op het gebied van homogeweld en -acceptatie in Nederland. Eén van de mannen met wie hij in gesprek gaat, heeft een duidelijke mening over homogeweld. "Weet je wat je eens zou kunnen proberen als je twee mannen hand in hand over straat ziet lopen? Gewoon je bek houden."

Bekijk de eerste beelden van de docu Mans Genoeg hierboven.

De documentaire Mans Genoeg is op maandag 27 juli om 20.30 uur te zien op NPO 3. Je kunt daarna de docu Mans Genoeg terugkijken op Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bekijk eerste beelden documentaire Mans Genoeg: "Gewoon je bek houden" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV