Ploeggenoten Lara van Ruijven worstelen: "Mag bijna niet goed met je gaan" (video)

Ploeggenoten Lara van Ruijven worstelen: "Mag bijna niet goed met je gaan" (video)

De schaatswereld rouwt nog steeds om Lara van Ruijven, die op 27-jarige leeftijd overleed aan een auto-immuunziekte. Haar ploeggenoten worstelen met het gemis van hun vriendin. Suzanne Schulting vertelt dat ze nog vaak verdrietig is, maar soms ook weer goede momenten heeft. Dat levert dan wel direct een schuldgevoel op: "Voor je gevoel mág het bijna niet goed met je gaan."

Bekijk hieronder in de video van het AD hoe het nu met de ploeggenoten van Lara van Ruijven gaat.

Ploeggenoten <em>Lara van Ruijven</em> worstelen: &quot;Mag bijna niet goed met je gaan&quot; (video) De schaatswereld rouwt nog steeds om Lara van Ruijven, die op 27-jarige leeftijd overleed aan een auto-immuunziekte. Haar ploeggenoten worstelen met het gemis van hun vriendin. Suzanne Schulting vertelt dat ze nog vaak verdrietig is, maar soms ook weer goede momenten heeft. Dat levert dan wel direct een schuldgevoel op: "Voor je gevoel mág het bijna niet goed met je gaan." Bekijk hieronder in de video van het AD hoe het nu met de ploeggenoten van Lara van Ruijven gaat. Bekijk ook Ploeggenoten van shorttrackster Lara van Ruijven emotioneel: 'Ze was zo positief' (video) Bekijk deze video » Video: bijzonder afscheid voor shorttrackster Lara van Ruijven Bekijk deze video »
Sport :
Ploeggenoten Lara van Ruijven worstelen: "Mag bijna niet goed met je gaan" (video)


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Ploeggenoten Lara van Ruijven worstelen: "Mag bijna niet goed met je gaan" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier