Zien: turnster Stasja Köhler openhartig over mishandeling: ''Dit heeft niks met topsport te maken''

Zien: turnster Stasja Köhler openhartig over mishandeling: ''Dit heeft niks met topsport te maken''

Nadat turncoach Gerrit Beltman een boekje opendeed over de schade die hij zowel psychisch als lichamelijk toebracht bij atleten, zijn meerdere turnsters naar voren gestapt met hun verhaal.

''Dit heeft niks met topsport te maken''
Het is niet de eerste keer dat turncoach Gerrit Beltman in opspraak raakt. In 2013 beschreef Stasja Köhler in het boek 'De onvrije oefening samen' met Simone Heitinga wat zij als turnsters in het verleden met Beltman meemaakten. Zo werd er volgens Köhler en Heitinga op ze gespuwd en werden ze geslagen.

Bekijk het hele item van Hart van Nederland met Stasja Köhler in de video hieronder.

Zien: turnster <em>Stasja Köhler</em> openhartig over mishandeling: ''Dit heeft niks met topsport te maken'' Nadat turncoach Gerrit Beltman een boekje opendeed over de schade die hij zowel psychisch als lichamelijk toebracht bij atleten, zijn meerdere turnsters naar voren gestapt met hun verhaal. ''Dit heeft niks met topsport te maken''Het is niet de eerste keer dat turncoach Gerrit Beltman in opspraak raakt. In 2013 beschreef Stasja Köhler in het boek 'De onvrije oefening samen' met Simone Heitinga wat zij als turnsters in het verleden met Beltman meemaakten. Zo werd er volgens Köhler en Heitinga op ze gespuwd en werden ze geslagen. Bekijk het hele item van Hart van Nederland met Stasja Köhler in de video hieronder. Joy Goedkoop onthult: "Bondstrainer Vincent Wevers heeft mij mishandeld" (video) Bekijk deze video » Video: turnster Serena Vlijt doet haar verhaal: ''Onze stem kun je niet doodslaan'' Bekijk deze video »
Talkshow :
Zien: turnster Stasja Köhler openhartig over mishandeling: ''Dit heeft niks met topsport te maken''Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: turnster Stasja Köhler openhartig over mishandeling: ''Dit heeft niks met topsport te maken'' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen