LIVE: zoektocht Madeleine McCann in tuin Hannover

LIVE: zoektocht Madeleine McCann in tuin Hannover

De Duitse politie zou momenteel in een tuin in Hannover aan het zoeken zijn naar het lichaam van de vermiste Madeleine McCann. Daarbij wordt gebruik gemaakt van graafmachines.

Omgeving afgezet
De directe omgeving is volledig afgezet om nieuwsgierigen en pers op afstand te houden. In juni gaf het Duitse Openbaar Ministerie aan ervan uit te gaan dat McCann, die in 2007 in Portugal vermist raakte, niet meer in leven is. Bekijk hieronder LIVE beelden van de zoektocht, van het Duitse Bild.

LIVE: zoektocht <em>Madeleine McCann</em> in tuin Hannover De Duitse politie zou momenteel in een tuin in Hannover aan het zoeken zijn naar het lichaam van de vermiste Madeleine McCann. Daarbij wordt gebruik gemaakt van graafmachines. Omgeving afgezetDe directe omgeving is volledig afgezet om nieuwsgierigen en pers op afstand te houden. In juni gaf het Duitse Openbaar Ministerie aan ervan uit te gaan dat McCann, die in 2007 in Portugal vermist raakte, niet meer in leven is. Bekijk hieronder LIVE beelden van de zoektocht, van het Duitse Bild. Bekijk ook Zien: vermeende moordenaar Madeleine McCann verbergt schokkende bewijzen Bekijk deze video » Zien: politie zoekt in putten naar het lichaam van Maddie McCann Bekijk deze video »
Live :
LIVE: zoektocht Madeleine McCann in tuin Hannover

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op LIVE: zoektocht Madeleine McCann in tuin Hannover of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV