Kijk LIVE naar etappe 5 van Ronde van Burgos 2020

Kijk LIVE naar etappe 5 van Ronde van Burgos 2020

Kijk LIVE naar etappe 5 van <em>Ronde van Burgos 2020</em> Kijk zaterdag vanaf 15.00 uur LIVE naar de laatste etappe van de Ronde van Burgos (via CyclingToday). Mochten de beelden hierboven niet beschikbaar zijn, kun je de Ronde van Burgos kijken op Ziggo Sport en Ziggo Sport Go. Hiervoor heb je een abonnement nodig. Je kunt de etappe ook los bestellen via Ziggo Sport Totaal voor €3,99. Van dinsdag 28 juli tot en met zaterdag 1 augustus is de Ronde van Burgos in het noorden van Spanje. Ziggo Sport zendt de Ronde van Burgos live op tv uit. Je kunt de vijfde en laatste etappe via de bovenstaande livestream bekijken. Zien: Nairo Quintana treft extreme veiligheidsmaatregelen voor Tour de France Bekijk deze video » Niki Terpstra kan weer fietsen na ongeluk door familie gans (video) Bekijk deze video »
Livestream :
Kijk LIVE naar etappe 5 van Ronde van Burgos 2020

Kijk zaterdag vanaf 15.00 uur LIVE naar de laatste etappe van de Ronde van Burgos (via CyclingToday).

Mochten de beelden hierboven niet beschikbaar zijn, kun je de Ronde van Burgos kijken op Ziggo Sport en Ziggo Sport Go. Hiervoor heb je een abonnement nodig. Je kunt de etappe ook los bestellen via Ziggo Sport Totaal voor €3,99.

Van dinsdag 28 juli tot en met zaterdag 1 augustus is de Ronde van Burgos in het noorden van Spanje. Ziggo Sport zendt de Ronde van Burgos live op tv uit. Je kunt de vijfde en laatste etappe via de bovenstaande livestream bekijken.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Kijk LIVE naar etappe 5 van Ronde van Burgos 2020 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV