Filmtip: The Rock met Sean Connery en Nicolas Cage dinsdag op Veronica

Filmtip: The Rock met Sean Connery en Nicolas Cage dinsdag op Veronica

Filmtip: <em>The Rock</em> met Sean Connery en Nicolas Cage dinsdag op Veronica Michael Bay is een regisseur met een aparte reputatie. Mensen kijken graag naar de met actie overladen films, maar worden nooit gezien als "goed". Er zijn een paar uitzonderingen, waaronder The Rock. Deze film is dinsdag om 20.00 uur te zien op Veronica. Het verhaalDe legendarische legerheld Francis X. Hummel (gespeeld door Ed Harris) en zijn eersteklas team van soldaten gijzelen een groep toeristen op het beroemde gevangeniseiland Alcatraz en eisen een losgeld van honderd miljoen dollar. The Rock (1996) wordt beoordeeld met een 7,4 op IMDb en is op dinsdag 28 juli om 20.30 uur te zien op Veronica. Bekijk ook Kijktip: Legendarische oorlogsfilm A Bridge Too Far vanavond op RTL 7 Bekijk deze video »
Film :
Filmtip: The Rock met Sean Connery en Nicolas Cage dinsdag op Veronica

Michael Bay is een regisseur met een aparte reputatie. Mensen kijken graag naar de met actie overladen films, maar worden nooit gezien als "goed". Er zijn een paar uitzonderingen, waaronder The Rock. Deze film is dinsdag om 20.00 uur te zien op Veronica.

Het verhaal
De legendarische legerheld Francis X. Hummel (gespeeld door Ed Harris) en zijn eersteklas team van soldaten gijzelen een groep toeristen op het beroemde gevangeniseiland Alcatraz en eisen een losgeld van honderd miljoen dollar.

The Rock (1996) wordt beoordeeld met een 7,4 op IMDb en is op dinsdag 28 juli om 20.30 uur te zien op Veronica.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Filmtip: The Rock met Sean Connery en Nicolas Cage dinsdag op Veronica of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV