Hello Goodbye: Jongen wordt verliefd op verpleegster

Hello Goodbye: Jongen wordt verliefd op verpleegster

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Hello Goodbye op dinsdag 28 juli. Je kunt hier ook de hele uitzending van 28 juli terugkijken.

<em>Hello Goodbye</em>: Jongen wordt verliefd op <em>verpleegster</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Hello Goodbye op dinsdag 28 juli. Je kunt hier ook de hele uitzending van 28 juli terugkijken. Joris Linssen interviewt een jongen waarvan zijn vriendin wordt opgehaald. Zijn vriendin mist hem en komt eerder terug. De twee leerde elkaar kennen in het ziekenhuis: "Ik ben gewoon verliefd geworden op de zuster. Heel cliché liefdesverhaal, eigenlijk." Hello Goodbye is elke dinsdagavond om 20:30 te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de mooiste fragmenten van Hello Goodbye terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Hello Goodbye: Jongen wordt verliefd op verpleegster

Joris Linssen interviewt een jongen waarvan zijn vriendin wordt opgehaald. Zijn vriendin mist hem en komt eerder terug. De twee leerde elkaar kennen in het ziekenhuis: "Ik ben gewoon verliefd geworden op de zuster. Heel cliché liefdesverhaal, eigenlijk."

Hello Goodbye is elke dinsdagavond om 20:30 te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de mooiste fragmenten van Hello Goodbye terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Hello Goodbye: Jongen wordt verliefd op verpleegster of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV