Video: Verdachte in zaak Maddie McCann ook gelinkt aan Nederlandse zaak

Video: Verdachte in zaak Maddie McCann ook gelinkt aan Nederlandse zaak

Video: Verdachte in zaak <em>Maddie McCann</em> ook gelinkt aan Nederlandse zaak Nu de politie de verdachte Christian B. verdenkt van de moord op Maddie, linken ze hem ook aan een Nederlandse zaak. In 1995 verdween op het strand van Monster de 7-jarige Jaïr Soares. Ook hij werd nooit meer teruggevonden. De verdwijningen van de twee kinderen lijken veel op elkaar. Bekijk de video van NOS Stories hierboven. LIVE: zoektocht Madeleine McCann in tuin Hannover Bekijk deze video » Zien: politie rukt massaal uit voor zoektocht naar lichaam Maddie McCann Bekijk deze video »

Nu de politie de verdachte Christian B. verdenkt van de moord op Maddie, linken ze hem ook aan een Nederlandse zaak. In 1995 verdween op het strand van Monster de 7-jarige Jaïr Soares. Ook hij werd nooit meer teruggevonden. De verdwijningen van de twee kinderen lijken veel op elkaar.

Bekijk de video van NOS Stories hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: Verdachte in zaak Maddie McCann ook gelinkt aan Nederlandse zaak of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier