Five Bedrooms gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Five Bedrooms gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Nieuw: Five Bedrooms

Five Bedrooms gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de nieuwe Australische komische dramaserie Five Bedrooms draait het om vijf totaal verschillende personen die allemaal in een andere fase van hun leven zitten. De acht afleveringen zijn vanaf vanavond elke dinsdag rond 22:20 uur te zien op Net5. Huis kopenDe vijf ontmoeten elkaar aan de singlestafel op een bruiloft. Na veel te veel drankjes lijkt het een goed idee om samen een huis te kopen met vijf slaapkamers, als oplossing voor al hun problemen. ProbleemHet is een verhaal van vijf bondgenoten in het leven die samenwerken. Het is een groots sociaal experiment met één in het oog springend probleem: ze zullen echt met elkaar moeten leven.
Uitzending :
Five Bedrooms gemist? Bekijk hier de hele uitzending

In de nieuwe Australische komische dramaserie Five Bedrooms draait het om vijf totaal verschillende personen die allemaal in een andere fase van hun leven zitten. De acht afleveringen zijn vanaf vanavond elke dinsdag rond 22:20 uur te zien op Net5.

Huis kopen
De vijf ontmoeten elkaar aan de singlestafel op een bruiloft. Na veel te veel drankjes lijkt het een goed idee om samen een huis te kopen met vijf slaapkamers, als oplossing voor al hun problemen.

Probleem
Het is een verhaal van vijf bondgenoten in het leven die samenwerken. Het is een groots sociaal experiment met één in het oog springend probleem: ze zullen echt met elkaar moeten leven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Five Bedrooms gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV