George Michael: Freedom gemist? Bekijk hier de hele uitzending

George Michael: Freedom gemist? Bekijk hier de hele uitzending

George Michael: Freedom gemist? Bekijk hier de hele uitzending De documentaire 'George Michael: Freedom' gaat over de hele loopbaan van zanger George Michael, maar concentreert zich op begin jaren 90. Hevige strijdGeorge Michael vertelt zelf openhartig over die roerige periode, waarin zijn eerste solo-album 'Listen Without Prejudice: Volume 1' uitkwam en hij in een hevige strijd met platenmaatschappij Sony terechtkwam omdat hij, moe van de roem, niet langer met zijn eigen gezicht zijn plaat wilde promoten. GezondheidTerwijl hij een onvergetelijke indruk maakte tijdens het tribute voor Freddie Mercury, maakte hij zich zorgen over de gezondheid van zijn eerste grote liefde, Anselmo Feleppa, die in 1993 aan de gevolgen van aids overleed. Naar aanleiding van dit verlies schreef hij de single Jesus To A Child. Persoonlijk archiefGeorge Michael overleed op 25 december 2016. Hij was nauw betrokken bij de totstandkoming van deze documentaire. In de film is veel uniek persoonlijk archief opgenomen en interviews met onder anderen Elton John, Stevie Wonder, Liam Gallagher en Mary J. Blige. The Voice of Holland gemist: De finalisten zingen Freedom Bekijk deze video » Andrew Ridgeley (WHAM!) vertelt bij Koffietijd over vriendschap met George Michael Bekijk deze video »
Uitzending :
George Michael: Freedom gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De documentaire 'George Michael: Freedom' gaat over de hele loopbaan van zanger George Michael, maar concentreert zich op begin jaren 90.

Hevige strijd
George Michael vertelt zelf openhartig over die roerige periode, waarin zijn eerste solo-album 'Listen Without Prejudice: Volume 1' uitkwam en hij in een hevige strijd met platenmaatschappij Sony terechtkwam omdat hij, moe van de roem, niet langer met zijn eigen gezicht zijn plaat wilde promoten.

Gezondheid
Terwijl hij een onvergetelijke indruk maakte tijdens het tribute voor Freddie Mercury, maakte hij zich zorgen over de gezondheid van zijn eerste grote liefde, Anselmo Feleppa, die in 1993 aan de gevolgen van aids overleed. Naar aanleiding van dit verlies schreef hij de single Jesus To A Child.

Persoonlijk archief
George Michael overleed op 25 december 2016. Hij was nauw betrokken bij de totstandkoming van deze documentaire. In de film is veel uniek persoonlijk archief opgenomen en interviews met onder anderen Elton John, Stevie Wonder, Liam Gallagher en Mary J. Blige.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op George Michael: Freedom gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV