Seizoen twee van The Umbrella Academy: bekijk de openingsscène

Seizoen twee van The Umbrella Academy: bekijk de openingsscène

Nog twee dagen wachten en dan is het zover: het tweede seizoen van de spannende serie The Umbrella Academy verschijnt op 31 juli op Netflix. Eerder maakte Netflix fans van de serie al lekker met een veelbelovende trailer. Nu doet de streamingsdienst daar een schepje bovenop door de openingsscène van het tweede seizoen vast te laten zien.

Bekijk de openingsscène van het tweede seizoen van The Umbrella Acamdemy hieronder. Seizoen 2 van The Umbrella Academy is vanaf 31 juli te zien op Netflix.

Seizoen twee van <em>The Umbrella Academy</em>: bekijk de openingsscène Nog twee dagen wachten en dan is het zover: het tweede seizoen van de spannende serie The Umbrella Academy verschijnt op 31 juli op Netflix. Eerder maakte Netflix fans van de serie al lekker met een veelbelovende trailer. Nu doet de streamingsdienst daar een schepje bovenop door de openingsscène van het tweede seizoen vast te laten zien. Bekijk de openingsscène van het tweede seizoen van The Umbrella Acamdemy hieronder. Seizoen 2 van The Umbrella Academy is vanaf 31 juli te zien op Netflix. Bekijk ook The Umbrella Academy seizoen 2 vanaf 31 juli op Netflix (video) Bekijk deze video » Tweede seizoen The Umbrella Academy vanaf 31 juli te zien, bekijk de trailer Bekijk deze video »
Serie :
Seizoen twee van The Umbrella Academy: bekijk de openingsscène


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Seizoen twee van The Umbrella Academy: bekijk de openingsscène of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV