Filmtip: Face/Off met Nicolas Cage en John Travolta woensdag op Veronica

Filmtip: Face/Off met Nicolas Cage en John Travolta woensdag op Veronica

John Travolta en Nicolas Cage waren in de jaren '90 (nog steeds) flinke sterren. Voornamelijk in actiefilms als deze waren ze populair. De actieklassieker Face/Off is vanavond (woensdag) om 20.00 uur te zien op Veronica.

Filmtip: <em>Face/Off</em> met Nicolas Cage en <em>John Travolta</em> woensdag op Veronica John Travolta en Nicolas Cage waren in de jaren '90 (nog steeds) flinke sterren. Voornamelijk in actiefilms als deze waren ze populair. De actieklassieker Face/Off is vanavond (woensdag) om 20.00 uur te zien op Veronica. Het verhaalFBI-agent Sean Archer wil koste wat kost de psychotische terrorist Castor Troy oppakken, omdat deze verantwoordelijk is voor de moord op zijn zoontje. Troy wordt opgepakt, maar raakt in coma en dat zorgt voor een levensgroot probleem: hij blijkt een bom in Los Angeles te hebben verborgen. Face/Off (1997) wordt beoordeeld met een 7,3 op IMDb en is op woensdag 29 juli om 20.30 uur te zien op Veronica. Filmtip: Tropic Thunder zie je woensdag op Spike (trailer) Bekijk deze video »
Film :
Filmtip: Face/Off met Nicolas Cage en John Travolta woensdag op Veronica

Het verhaal
FBI-agent Sean Archer wil koste wat kost de psychotische terrorist Castor Troy oppakken, omdat deze verantwoordelijk is voor de moord op zijn zoontje. Troy wordt opgepakt, maar raakt in coma en dat zorgt voor een levensgroot probleem: hij blijkt een bom in Los Angeles te hebben verborgen.

Face/Off (1997) wordt beoordeeld met een 7,3 op IMDb en is op woensdag 29 juli om 20.30 uur te zien op Veronica.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Filmtip: Face/Off met Nicolas Cage en John Travolta woensdag op Veronica of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV