Terugkijken: persconferentie met o.a. Jaap van Dissel over mondkapjesplicht en coronavirus

Terugkijken: persconferentie met o.a. Jaap van Dissel over mondkapjesplicht en coronavirus

Terugkijken: persconferentie met o.a. <em>Jaap van Dissel</em> over mondkapjesplicht en coronavirus Kijk hier de persconferentie met Jaap van Dissel, minister Tamara van Ark en Hubert Bruls terug. Woensdag zijn de voorzitters van de veiligheidsregio’s bijeengekomen om te overleggen hoe het oplaaiende coronavirus bestreden moet worden. Er gaan stemmen op voor een lokale aanpak, bijvoorbeeld door lokale mondkapjesplicht. In deze speciaal ingelaste persconferentie vertellen minister van Medische Zorg Tamara van Ark, RIVM-baas Jaap van Dissel en voorzitter van het Veiligheidsberaad Hubert Bruls meer over de aanpak van het coronavirus. Bekijk de persconferentie over de aanpak van het oplaaiende coronavirus hierboven met de livestream van de NOS. Bekijk ook Marc van Ranst over mondkapjes: "In de winter ook in Nederland" (Op1) Bekijk deze video »
Live :
Terugkijken: persconferentie met o.a. Jaap van Dissel over mondkapjesplicht en coronavirus

Kijk hier de persconferentie met Jaap van Dissel, minister Tamara van Ark en Hubert Bruls terug.

Woensdag zijn de voorzitters van de veiligheidsregio’s bijeengekomen om te overleggen hoe het oplaaiende coronavirus bestreden moet worden. Er gaan stemmen op voor een lokale aanpak, bijvoorbeeld door lokale mondkapjesplicht. In deze speciaal ingelaste persconferentie vertellen minister van Medische Zorg Tamara van Ark, RIVM-baas Jaap van Dissel en voorzitter van het Veiligheidsberaad Hubert Bruls meer over de aanpak van het coronavirus.

Bekijk de persconferentie over de aanpak van het oplaaiende coronavirus hierboven met de livestream van de NOS.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Terugkijken: persconferentie met o.a. Jaap van Dissel over mondkapjesplicht en coronavirus of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV