Keuringsdienst van Waarde gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Keuringsdienst van Waarde gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Keuringsdienst van Waarde: bacon

Keuringsdienst van Waarde gemist? Bekijk hier de hele uitzending De Keuringsdienst van Waarde doet in deze uitzending onderzoek naar vlees dat in elk land weer anders heet: bacon, ontbijtspek of pancetta. VerschilHet ene kost een schijntje, het ander is weer schreeuwend duur. Maar wat is het verschil? Het is vet en zit aan een varken. VerhaalDat het uit een varken komt, is iedereen het over eens. Maar waar uit het varken precies? De Keuringsdienst wast het varkentje en gaat op zoek naar het verhaal achter de plakjes spek.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.

De Keuringsdienst van Waarde doet in deze uitzending onderzoek naar vlees dat in elk land weer anders heet: bacon, ontbijtspek of pancetta.

Verschil
Het ene kost een schijntje, het ander is weer schreeuwend duur. Maar wat is het verschil? Het is vet en zit aan een varken.

Verhaal
Dat het uit een varken komt, is iedereen het over eens. Maar waar uit het varken precies? De Keuringsdienst wast het varkentje en gaat op zoek naar het verhaal achter de plakjes spek.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Keuringsdienst van Waarde
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Keuringsdienst van Waarde gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV