Jim Bakkum haalt uit naar RTL Boulevard vanwege plaatsen video Sylvie Meis en zoon Damián (video)

Jim Bakkum haalt uit naar RTL Boulevard vanwege plaatsen video Sylvie Meis en zoon Damián (video)

Jim Bakkum is allerminst te spreken over het feit dat RTL Boulevard beelden heeft gepubliceerd van het emotionele afscheid van Sylvie Meis met haar zoon Damián: "Dit gaat echt te ver. Deze jongen zegt vol emotie zijn moeder gedag. Dat het gefilmd wordt is al erg, maar dat het geplaatst wordt..."

'Respectloos'
Hij is duidelijk niet de enige die zich erover verbaast, afgaande op de vele reacies onder de Instagrampost van het showprogramma. Dj Mental Theo zegt "Iets te privé!" en vele anderen noemen het zelfs kansloos en triest. Ook het woord 'respectloos' wordt veel gebruikt. Toch zijn er ook genoeg mensen die het bericht wel geliked hebben, zoals Dave Roelvink. De betreffende post vind je hieronder.

Jim Bakkum haalt uit naar <em>RTL Boulevard</em> vanwege plaatsen video Sylvie Meis en zoon Damián (video) Jim Bakkum is allerminst te spreken over het feit dat RTL Boulevard beelden heeft gepubliceerd van het emotionele afscheid van Sylvie Meis met haar zoon Damián: "Dit gaat echt te ver. Deze jongen zegt vol emotie zijn moeder gedag. Dat het gefilmd wordt is al erg, maar dat het geplaatst wordt..." 'Respectloos'Hij is duidelijk niet de enige die zich erover verbaast, afgaande op de vele reacies onder de Instagrampost van het showprogramma. Dj Mental Theo zegt "Iets te privé!" en vele anderen noemen het zelfs kansloos en triest. Ook het woord 'respectloos' wordt veel gebruikt. Toch zijn er ook genoeg mensen die het bericht wel geliked hebben, zoals Dave Roelvink. De betreffende post vind je hieronder. Bekijk ook Zien: Sylvie Meis op pad met ex Rafael, Estavana, Damián én verloofde Niclas Bekijk deze video » Video: Laat Niclas Castello hier de koffer van Sylvie Meis vallen? Bekijk deze video »
Show :
Jim Bakkum haalt uit naar RTL Boulevard vanwege plaatsen video Sylvie Meis en zoon Damián (video)

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Jim Bakkum haalt uit naar RTL Boulevard vanwege plaatsen video Sylvie Meis en zoon Damián (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV