Zien: agent wordt onwel, gevangenen schieten hem te hulp

Zien: agent wordt onwel, gevangenen schieten hem te hulp

In Amerika raakte een agent onwel in een gevangenis in de staat Georgia. De man raakte buiten bewustzijn en raakte gewond aan zijn hoofd toen hij bewusteloos neerviel. Uiteindelijk kon een celdeur worden opengemaakt en schoten gevangenen de agent te hulp, zo is te zien op de bewakingsbeelden.

Bekijk de bewakingsbeelden vanuit de gevangenis hieronder in de video van NU.nl.

Zien: <em>agent</em> wordt onwel, <em>gevangenen</em> schieten hem te hulp In Amerika raakte een agent onwel in een gevangenis in de staat Georgia. De man raakte buiten bewustzijn en raakte gewond aan zijn hoofd toen hij bewusteloos neerviel. Uiteindelijk kon een celdeur worden opengemaakt en schoten gevangenen de agent te hulp, zo is te zien op de bewakingsbeelden. Bekijk de bewakingsbeelden vanuit de gevangenis hieronder in de video van NU.nl. Bekijk ook Gevangenen populair op social media: zo smokkelen ze telefoons naar binnen (video) Bekijk deze video » Zien: gevangenen in Amerika willen corona krijgen in de hoop op vrijlating Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: agent wordt onwel, gevangenen schieten hem te hulp


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: agent wordt onwel, gevangenen schieten hem te hulp of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV