Ik vertrek gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Ik vertrek gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Ik vertrek gemist? Bekijk hier de hele uitzending De komende vrijdagen herhaalt NPO 1 een aantal afleveringen van Ik vertrek. Vanavond is dat het verhaal van de familie Van Iersiel, dat hun eigen bedrijf in Frankrijk wil bouwen. KleiBankmedewerkers Loes (46) en Bart (46) verruilen Waalwijk voor het Franse Rezay. Na een half leven op kantoor, willen ze graag met hun laarzen in de klei bouwen aan hun eigen bedrijf. Het wordt een chambres d'hôtes met minicamping. Ze hebben geen horeca-ervaring, spreken de taal niet en hebben nog nooit gekampeerd, maar ze houden wél van een uitdaging. LeerachterstandAmber (15), de dochter van Loes, zal straks volledig meedraaien in het bedrijf. Omdat ze een leerachterstand heeft en het lastig vindt om contact te maken, zal de nieuwe omgeving voor haar behoorlijk wennen zijn. Maar voor het zover is, moet de camping nog worden aangelegd en het pand grondig worden verbouwd. GescheidenZe durven het niet aan om alle schepen in één keer achter zich te verbranden. Daarom blijft Loes nog even bij de bank werken, terwijl Bart de verbouwing op zich neemt. Maar het gescheiden leven valt hen zwaar. Bart gaat letterlijk en figuurlijk gebukt onder de zware verbouwing en Loes maakt zich grote zorgen. Ze zitten er behoorlijk doorheen en dan moeten ze hun eerste gasten nog ontvangen... Ik Vertrek in Frankrijk: "Handboeien aan het bed" Bekijk deze video » Ik Vertrek: Rudolf en René geven tips voor starten chambre d’hôtes Bekijk deze video » Stel uit Ik Vertrek zat door coronacrisis met een leeg hotel (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.

De komende vrijdagen herhaalt NPO 1 een aantal afleveringen van Ik vertrek. Vanavond is dat het verhaal van de familie Van Iersiel, dat hun eigen bedrijf in Frankrijk wil bouwen.

Klei
Bankmedewerkers Loes (46) en Bart (46) verruilen Waalwijk voor het Franse Rezay. Na een half leven op kantoor, willen ze graag met hun laarzen in de klei bouwen aan hun eigen bedrijf. Het wordt een chambres d'hôtes met minicamping. Ze hebben geen horeca-ervaring, spreken de taal niet en hebben nog nooit gekampeerd, maar ze houden wél van een uitdaging.

Leerachterstand
Amber (15), de dochter van Loes, zal straks volledig meedraaien in het bedrijf. Omdat ze een leerachterstand heeft en het lastig vindt om contact te maken, zal de nieuwe omgeving voor haar behoorlijk wennen zijn. Maar voor het zover is, moet de camping nog worden aangelegd en het pand grondig worden verbouwd.

Gescheiden
Ze durven het niet aan om alle schepen in één keer achter zich te verbranden. Daarom blijft Loes nog even bij de bank werken, terwijl Bart de verbouwing op zich neemt. Maar het gescheiden leven valt hen zwaar. Bart gaat letterlijk en figuurlijk gebukt onder de zware verbouwing en Loes maakt zich grote zorgen. Ze zitten er behoorlijk doorheen en dan moeten ze hun eerste gasten nog ontvangen...

Bekijk hier alle video's en artikelen van Ik Vertrek
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Ik vertrek gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen