Louis Theroux: Altered States gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Louis Theroux: Altered States gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Louis Theroux: Altered States gemist? Bekijk hier de hele uitzending Louis Theroux reist in deze documentaire naar Portland, Oregon, om meer te weten te komen over mensen, die relaties willen met nieuwe regels en die op een andere manier naar liefde kijken. Traditionele modelIntieme relaties in de westerse samenleving zijn al honderden jaren gebaseerd op het idee van monogamie; twee mensen die voor altijd samen gelukkig zijn. Maar als bijna 50% van alle Amerikaanse huwelijken uitloopt op een scheiding is het de vraag of dit traditionele model wel een goede basis biedt voor een duurzame relatie? PolyamorieIn Portland experimenteert men met polyamorie, een levenswijze waarin men open staat voor het gelijktijdig hebben van meer dan één liefdesrelatie met medeweten en instemming van alle betrokkenen. Louis ziet in Portland verschillende niet-traditionele samenlevingsvormen. Sommigen werken en andere vormen zijn uit elkaar gevallen of staan op het punt omdat te doen. Jordy (De Bachelorette) reageert op rel: "Rijk gaat zelf voor de fame!" Bekijk deze video » Chantal Janzen over vreemdgaan: "Helemaal klote" (video) Bekijk deze video » Shownieuws: 'Marco Borsato heeft een flinke deuk in zijn imago gehad' Bekijk deze video »
Uitzending :
Louis Theroux: Altered States gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Louis Theroux reist in deze documentaire naar Portland, Oregon, om meer te weten te komen over mensen, die relaties willen met nieuwe regels en die op een andere manier naar liefde kijken.

Traditionele model
Intieme relaties in de westerse samenleving zijn al honderden jaren gebaseerd op het idee van monogamie; twee mensen die voor altijd samen gelukkig zijn. Maar als bijna 50% van alle Amerikaanse huwelijken uitloopt op een scheiding is het de vraag of dit traditionele model wel een goede basis biedt voor een duurzame relatie?

Polyamorie
In Portland experimenteert men met polyamorie, een levenswijze waarin men open staat voor het gelijktijdig hebben van meer dan één liefdesrelatie met medeweten en instemming van alle betrokkenen. Louis ziet in Portland verschillende niet-traditionele samenlevingsvormen. Sommigen werken en andere vormen zijn uit elkaar gevallen of staan op het punt omdat te doen.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Louis Theroux: Altered States gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen