Bekijk hele aflevering #BOOS: Tim Hofman uitgemaakt voor homo door oplichter

Bekijk hele aflevering #BOOS: Tim Hofman uitgemaakt voor homo door oplichter

In een nieuwe aflevering van de webserie #BOOS pakt Tim Hofman een wel héél schrijnend geval aan: tattooshop Hella Tatts, waarvan Kamiar de eigenaar is. Na gedegen onderzoek besluit Hofman hem te confronteren, maar daar is Kamiar niet van gediend: "Ik denk dat jij homo bent."

Bekijk hele aflevering <em>#BOOS</em>: Tim Hofman uitgemaakt voor homo door oplichter In een nieuwe aflevering van de webserie #BOOS pakt Tim Hofman een wel héél schrijnend geval aan: tattooshop Hella Tatts, waarvan Kamiar de eigenaar is. Na gedegen onderzoek besluit Hofman hem te confronteren, maar daar is Kamiar niet van gediend: "Ik denk dat jij homo bent." VerminkingEen ex-werknemer van Kamiar is één van de mensen die aan de bel trekt bij Hofman. Volgens haar verminkt hij willens en wetens zijn klanten, en bovendien is hij schuldig aan oplichting en bedreiging. Sommige slachtoffers willen zelfs niet herkenbaar in beeld, omdat ze door de bedreigingen niet meer alleen over straat durven. Hoog tijd voor Hofman om in te grijpen. Bekijk de hele aflevering van #BOOS hierboven. Bekijk ook Bekijk hele aflevering #BOOS: Cheaptickets en Vliegwinkel houden 200 miljoen achter Bekijk deze video » Hele aflevering #BOOS: Tim Hofman confronteert Bram Vermeulen van BV Wonen Bekijk deze video »
TV :
Bekijk hele aflevering #BOOS: Tim Hofman uitgemaakt voor homo door oplichter

Verminking
Een ex-werknemer van Kamiar is één van de mensen die aan de bel trekt bij Hofman. Volgens haar verminkt hij willens en wetens zijn klanten, en bovendien is hij schuldig aan oplichting en bedreiging. Sommige slachtoffers willen zelfs niet herkenbaar in beeld, omdat ze door de bedreigingen niet meer alleen over straat durven. Hoog tijd voor Hofman om in te grijpen.

Bekijk de hele aflevering van #BOOS hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bekijk hele aflevering #BOOS: Tim Hofman uitgemaakt voor homo door oplichter of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier