Bachelorette-Niek gepikeerd door actie Gaby Blaaser: "Ik had moeten opstaan en weglopen" (video)

Bachelorette-Niek gepikeerd door actie Gaby Blaaser: "Ik had moeten opstaan en weglopen" (video)

Niek Marijnissen, de runner-up in het veelbesproken The Bachelorette met Gaby Blaaser, kijkt niet echt met een prettig gevoel terug op de reünie-aflevering van het programma: "Ik had dit niet zien aankomen. Niemand had deze plot-twist verwacht."

'Had moeten weglopen'
Hij vervolgt: "Ik voelde me gepikeerd daar in de uitzending. Ze kwam binnen en mijn eerste gevoel was eigenlijk: ik stap nu op en ik stap van die bank af en loop weg. Dat had ik eigenlijk gewoon moeten doen en ik heb er spijt van dat ik dat niet gedaan heb." Bekijk het hele relaas van Marijnissen hieronder, in het fragment van De Telegraaf.

Bachelorette-Niek gepikeerd door actie <em>Gaby Blaaser</em>: &quot;Ik had moeten opstaan en weglopen&quot; (video) Niek Marijnissen, de runner-up in het veelbesproken The Bachelorette met Gaby Blaaser, kijkt niet echt met een prettig gevoel terug op de reünie-aflevering van het programma: "Ik had dit niet zien aankomen. Niemand had deze plot-twist verwacht." 'Had moeten weglopen'Hij vervolgt: "Ik voelde me gepikeerd daar in de uitzending. Ze kwam binnen en mijn eerste gevoel was eigenlijk: ik stap nu op en ik stap van die bank af en loop weg. Dat had ik eigenlijk gewoon moeten doen en ik heb er spijt van dat ik dat niet gedaan heb." Bekijk het hele relaas van Marijnissen hieronder, in het fragment van De Telegraaf. Bekijk ook Video: Bas Schothorst is nieuwe liefde Gaby Blaaser, zoenend gespot in Amsterdam Bekijk deze video » Jordy (De Bachelorette) over bizarre wending in slotaflevering: "Mosterd na de maaltijd" (video) Bekijk deze video »
Show :
Bachelorette-Niek gepikeerd door actie Gaby Blaaser: "Ik had moeten opstaan en weglopen" (video)

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bachelorette-Niek gepikeerd door actie Gaby Blaaser: "Ik had moeten opstaan en weglopen" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV