Zien: vlogster Tante Toof gaat helemaal los op asociale wielrenners op fietspad

Zien: vlogster Tante Toof gaat helemaal los op asociale wielrenners op fietspad

Het is bij veel mensen een doorn in het oog: amateurwielrenners die de Nederlandse fietspaden onveilig maken en voor niets of niemand willen wijken. Ook vlogster Tante Toof ergert zich er flink aan: "Wat dacht je ervan dat die mooie mafketels een keer stoppen met iedereen te pas en te onpas van het fietspad af te douwen?"

Veel bijval
Ze vervolgt en schreeuwt uit: "Dit is geen Giro d'Italia." Haar mening vindt overigens veel bijval op sociale media, van mensen die zich ook storen aan het onaangepaste gedrag van vele wielrenners. Bekijk het relaas van Tante Toof hieronder.

Zien: vlogster <em>Tante Toof</em> gaat helemaal los op asociale wielrenners op fietspad Het is bij veel mensen een doorn in het oog: amateurwielrenners die de Nederlandse fietspaden onveilig maken en voor niets of niemand willen wijken. Ook vlogster Tante Toof ergert zich er flink aan: "Wat dacht je ervan dat die mooie mafketels een keer stoppen met iedereen te pas en te onpas van het fietspad af te douwen?" Veel bijvalZe vervolgt en schreeuwt uit: "Dit is geen Giro d'Italia." Haar mening vindt overigens veel bijval op sociale media, van mensen die zich ook storen aan het onaangepaste gedrag van vele wielrenners. Bekijk het relaas van Tante Toof hieronder. Bekijk ook Overlast van wielrenners in Klikbeet: ‘Hij gaat gewoon kakken!’ (video) Bekijk deze video »
Viral :
Zien: vlogster Tante Toof gaat helemaal los op asociale wielrenners op fietspad

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: vlogster Tante Toof gaat helemaal los op asociale wielrenners op fietspad of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV