LIVE: Zandvoort wordt drukker en drukker op zomerse vrijdag

LIVE: Zandvoort wordt drukker en drukker op zomerse vrijdag

Het wordt met de minuut drukker in Zandvoort, dankzij de enorme hitte waar Nederland vrijdag mee te maken heeft. In het zuiden van het land kunnen de temperaturen zelfs oplopen tot boven de 36 graden, vandaar dat veel mensen zich richting het strand bewegen. Bekijk hieronder LIVE-beelden vanaf de boulevard van de Noord-Hollandse kustplaats, van Strandweer.nu.

LIVE: <em>Zandvoort</em> wordt drukker en drukker op zomerse vrijdag Het wordt met de minuut drukker in Zandvoort, dankzij de enorme hitte waar Nederland vrijdag mee te maken heeft. In het zuiden van het land kunnen de temperaturen zelfs oplopen tot boven de 36 graden, vandaar dat veel mensen zich richting het strand bewegen. Bekijk hieronder LIVE-beelden vanaf de boulevard van de Noord-Hollandse kustplaats, van Strandweer.nu. Bekijk ook Bloedhete vrijdag: zonaanbidders al vroeg naar Scheveningen (video) Bekijk deze video » Video: oneindige file richting Zandvoort Bekijk deze video »
Live :
LIVE: Zandvoort wordt drukker en drukker op zomerse vrijdag

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op LIVE: Zandvoort wordt drukker en drukker op zomerse vrijdag of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV