Buienradar: Redelijk warme zaterdag, kans op onweer en regen (video)

Buienradar: Redelijk warme zaterdag, kans op onweer en regen (video)

Het weekend begint met bewolking en van west naar oost trekken enkele regen- of onweersbuien over. Later op de dag komt de zon er meer en meer aan te pas. Het wordt nog steeds hier en daar 30 graden.Vanaf zondag is het tijdelijk licht wisselvallig en met maxima tussen 18 en 21 graden. Bekijk hier hoe de buien en de temperatuur zich ontwikkelen.

Actuele Buienradar

Buienradar 24 uurs-verwachting

Buienradar.nl voor komende 24 uur

Weersverwachting komende 5 dagen

Buienradar: Redelijk warme zaterdag, kans op <em>onweer</em> en <em>regen</em> (<em>video</em>) Het weekend begint met bewolking en van west naar oost trekken enkele regen- of onweersbuien over. Later op de dag komt de zon er meer en meer aan te pas. Het wordt nog steeds hier en daar 30 graden.Vanaf zondag is het tijdelijk licht wisselvallig en met maxima tussen 18 en 21 graden. Bekijk hier hoe de buien en de temperatuur zich ontwikkelen. Actuele Buienradar Buienradar 24 uurs-verwachting Buienradar.nl voor komende 24 uur Weersverwachting komende 5 dagen Bekijk de video van Weer.nl hierboven.
Weer :
Buienradar: Redelijk warme zaterdag, kans op onweer en regen (video)

Bekijk de video van Weer.nl hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Buienradar: Redelijk warme zaterdag, kans op onweer en regen (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV