Filmtip: Spectaculaire actiefilm The Terminator vrijdag op Veronica

Filmtip: Spectaculaire actiefilm The Terminator vrijdag op Veronica

Arnold Schwarzenegger en Linda Hamilton maakten de Terminator franchise tot wat het nu is, en de eerste film was het fundament. De spectaculaire actiefilm The Terminator is vrijdag om 20.29 uur te zien op Veronica.

Filmtip: Spectaculaire actiefilm <em>The Terminator</em> vrijdag op Veronica Arnold Schwarzenegger en Linda Hamilton maakten de Terminator franchise tot wat het nu is, en de eerste film was het fundament. De spectaculaire actiefilm The Terminator is vrijdag om 20.29 uur te zien op Veronica. Het verhaalIn de toekomst levert het geavanceerde computersysteem Skynet een hevige strijd tegen een kleine groep menselijke rebellen. Wanneer Skynet op het punt staat de oorlog te verliezen, stuurt het systeem een cyborg naar het verleden. Bekijk de trailer hierboven. The Terminator (1984) wordt beoordeeld met een 8,0 op IMDb en is op vrijdag 31 juli om 20.30 uur te zien op RTL 7. "I'll be back" Arnold Schwarzenegger is binnenkort weer te zien als Terminator Bekijk deze video » Zien: Amerikaanse sterren zetten zich in voor strijd tegen Coronavirus Bekijk deze video »
Film :
Filmtip: Spectaculaire actiefilm The Terminator vrijdag op Veronica

Het verhaal
In de toekomst levert het geavanceerde computersysteem Skynet een hevige strijd tegen een kleine groep menselijke rebellen. Wanneer Skynet op het punt staat de oorlog te verliezen, stuurt het systeem een cyborg naar het verleden.

Bekijk de trailer hierboven.

The Terminator (1984) wordt beoordeeld met een 8,0 op IMDb en is op vrijdag 31 juli om 20.30 uur te zien op RTL 7.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Filmtip: Spectaculaire actiefilm The Terminator vrijdag op Veronica of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV