Zien: Alain Clark zingt 'Both Sides Now' in De beste liedjes van...

Zien: Alain Clark zingt 'Both Sides Now' in De beste liedjes van...

Hieronder zie je een fragment van De beste liedjes van... met Alain Clark. Je kunt de hele uitzending vanaf zaterdag 1 augustus hier terugkijken bij Gids.tv.

Jeroen van der Boom ontvangt in zijn programma De beste liedjes van... een bijzondere muzikale gast achter zijn piano. Samen met zijn gast richt Jeroen zich op hun gemeenschappelijke passie: 'de liefde voor muziek'. De herhaling van de aflevering met Alain Clark komt zaterdag 1 augustus op televisie.

Luister naar het nummer Both Sides Now van Joni Mitchell in de video hieronder.

De beste liedjes van... is om 21.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt daarna De beste liedjes van.. terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>Alain Clark</em> zingt 'Both Sides Now' in <em>De beste liedjes van...</em> Hieronder zie je een fragment van De beste liedjes van... met Alain Clark. Je kunt de hele uitzending vanaf zaterdag 1 augustus hier terugkijken bij Gids.tv. Jeroen van der Boom ontvangt in zijn programma De beste liedjes van... een bijzondere muzikale gast achter zijn piano. Samen met zijn gast richt Jeroen zich op hun gemeenschappelijke passie: 'de liefde voor muziek'. De herhaling van de aflevering met Alain Clark komt zaterdag 1 augustus op televisie. Luister naar het nummer Both Sides Now van Joni Mitchell in de video hieronder. De beste liedjes van... is om 21.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt daarna De beste liedjes van.. terugkijken bij Gids.tv. Zien: René Froger in duet met Jeroen van der Boom in De beste liedjes van... Bekijk deze video » De beste liedjes van..: Glennis Grace zingt 'One Moment In Time' van Whitney Houston Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: Alain Clark zingt 'Both Sides Now' in De beste liedjes van...

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Alain Clark zingt 'Both Sides Now' in De beste liedjes van... of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV