Veronica Inside keert toch terug: "De Mol heeft keihand ingegrepen" (video)

Veronica Inside keert toch terug: "De Mol heeft keihand ingegrepen" (video)

Veronica Inside gaat na de zomer gewoon weer van start. Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp gaan vanaf 11 september weer uitzendingen van Veronica Inside maken.

<em>Veronica Inside</em> keert toch terug: &quot;<em>De Mol</em> heeft keihand ingegrepen&quot; (video) Veronica Inside gaat na de zomer gewoon weer van start. Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp gaan vanaf 11 september weer uitzendingen van Veronica Inside maken. Volgens De Telegraaf heeft John de Mol zelf keihard ingegrepen: "John heeft waarschijnlijk gezegd: Jullie zitten er gewoon op 31 augustus. Als je niet komt, daag ik jullie gewoon voor de rechter. Johan (Derksen) is duidelijk niet blij met hoe dat loopt." Veronica Inside-mannen worden het niet eens over hun toekomst: 'Directie gaat kijken hoe en wat' (video) Bekijk deze video » René van der Gijp over toekomst Veronica Inside: "We zijn er wel uit" (video) Bekijk deze video » Geen zakkenvullerJohan Derksen wilde niet overkomen als een zakkenvuller en dus hebben hij en zijn vrouw een aantal goede doelen uitgezocht om de helft van het salaris aan te schenken: "Ze hebben een dierenasiel in het Noordoostpolder opgezocht en Support Casper, daar gaan ze aan schenken." Bekijk het fragment van De Telegraaf hierboven. Veronica Inside is vanaf 11 september weer te zien op Veronica. Je kunt alle uitzendingen en de meest hilarische fragmenten van Veronica Inside terugkijken op Gids.tv.
TV :
Veronica Inside keert toch terug: "De Mol heeft keihand ingegrepen" (video)

Volgens De Telegraaf heeft John de Mol zelf keihard ingegrepen: "John heeft waarschijnlijk gezegd: Jullie zitten er gewoon op 31 augustus. Als je niet komt, daag ik jullie gewoon voor de rechter. Johan (Derksen) is duidelijk niet blij met hoe dat loopt."

Geen zakkenvuller
Johan Derksen wilde niet overkomen als een zakkenvuller en dus hebben hij en zijn vrouw een aantal goede doelen uitgezocht om de helft van het salaris aan te schenken: "Ze hebben een dierenasiel in het Noordoostpolder opgezocht en Support Casper, daar gaan ze aan schenken."

Bekijk het fragment van De Telegraaf hierboven. Veronica Inside is vanaf 11 september weer te zien op Veronica. Je kunt alle uitzendingen en de meest hilarische fragmenten van Veronica Inside terugkijken op Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Veronica Inside keert toch terug: "De Mol heeft keihand ingegrepen" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV