Zien: Niek is klaar met Gaby Blaaser: ''Ik heb haar ontvolgd op Instagram''

Zien: Niek is klaar met Gaby Blaaser: ''Ik heb haar ontvolgd op Instagram''

Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook.

Het werd een spannende race tussen Niek en Joey in de finale van De Bachelorette. Joey maakte vanaf het begin al iets los bij Gaby Blaaser, maar Niek mengde zich steeds meer in de strijd.

Geen contact meer
Uiteindelijk ging de laatste roos toch naar Joey, tot ongenoegen van Niek. "Krijg maar de tering, dat is letterlijk wat ik dacht", zei hij hierover.

Bekijk het fragment uit het interview met RTL Boulevard in de video hieronder.

De finale van De Bachelorette is nu te zien op Videoland.

Zien: Niek is klaar met <em>Gaby Blaaser</em>: ''Ik heb haar ontvolgd op Instagram'' Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook. Het werd een spannende race tussen Niek en Joey in de finale van De Bachelorette. Joey maakte vanaf het begin al iets los bij Gaby Blaaser, maar Niek mengde zich steeds meer in de strijd. Geen contact meerUiteindelijk ging de laatste roos toch naar Joey, tot ongenoegen van Niek. "Krijg maar de tering, dat is letterlijk wat ik dacht", zei hij hierover. Bekijk het fragment uit het interview met RTL Boulevard in de video hieronder. De finale van De Bachelorette is nu te zien op Videoland. Gaby Blaaser over de breuk met De Bachelorette-winnaar en opnieuw daten (video) Bekijk deze video » Bachelorette-winnaar Joey over Gaby Blaaser: 'Ik hoef haar niet meer te zien' (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: Niek is klaar met Gaby Blaaser: ''Ik heb haar ontvolgd op Instagram''

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Niek is klaar met Gaby Blaaser: ''Ik heb haar ontvolgd op Instagram'' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV