Kijktip: Louis Theroux - Love without Limits, vanavond te zien bij NPO 3

Kijktip: Louis Theroux - Love without Limits, vanavond te zien bij NPO 3

Docu Love Without Limits van Louis Theroux gemist? Je kunt de hele uitzending terugkijken op Gids.tv.

Monogamie
In de westerse wereld zijn intieme relaties al eeuwenlang gebaseerd op het idee van monogamie. Bijna vijftig procent van alle Amerikaanse huwelijken loopt echter uit op een scheiding en dus doemt de vraag op of het traditionele model wel een goede basis biedt voor een gelukkige relatie.

Polyamorie
De Amerikaanse staat Portland loopt voorop door te experimenteren met polyamorie, waarbij men open staat voor het gelijktijdig hebben van meerdere liefdesrelaties. Bekijk de trailer in de video hieronder.

De documentaire Louis Theroux: Love Without Limits is op vrijdag 31 juli om 21.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt daarna de docu Louis Theroux: Love Without Limits terugkijken bij Gids.tv.

Kijktip: <em>Louis Theroux - Love without Limits</em>, vanavond te zien bij NPO 3 Docu Love Without Limits van Louis Theroux gemist? Je kunt de hele uitzending terugkijken op Gids.tv. MonogamieIn de westerse wereld zijn intieme relaties al eeuwenlang gebaseerd op het idee van monogamie. Bijna vijftig procent van alle Amerikaanse huwelijken loopt echter uit op een scheiding en dus doemt de vraag op of het traditionele model wel een goede basis biedt voor een gelukkige relatie. PolyamorieDe Amerikaanse staat Portland loopt voorop door te experimenteren met polyamorie, waarbij men open staat voor het gelijktijdig hebben van meerdere liefdesrelaties. Bekijk de trailer in de video hieronder. De documentaire Louis Theroux: Love Without Limits is op vrijdag 31 juli om 21.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt daarna de docu Louis Theroux: Love Without Limits terugkijken bij Gids.tv. Kijktip: Mans Genoeg, vanavond te zien bij NPO 3 Bekijk deze video » Zien: ontroerend gesprek met Pete Wu over zijn geaardheid Bekijk deze video »
Entertainment :
Kijktip: Louis Theroux - Love without Limits, vanavond te zien bij NPO 3Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV