Rob Goossens: ''Geloofwaardigheid Genee hangt aan een zijden draadje'' (video)

Rob Goossens: ''Geloofwaardigheid Genee hangt aan een zijden draadje'' (video)

Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg @Gids.tv op Instagram.

Na de zomer komt Veronica Inside terug op de buis. Mediadeskundige Rob Goossens steekt zijn mening niet onder stoelen of banken en vertelt er alles over achter de desk van RTL Boulevard. Bekijk het hele item in de video hieronder.

RTL Boulevard gemist? Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

<em>Rob Goossens</em>: ''Geloofwaardigheid Genee hangt aan een zijden draadje'' (video) Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg @Gids.tv op Instagram. Na de zomer komt Veronica Inside terug op de buis. Mediadeskundige Rob Goossens steekt zijn mening niet onder stoelen of banken en vertelt er alles over achter de desk van RTL Boulevard. Bekijk het hele item in de video hieronder. RTL Boulevard gemist? Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Veronica Inside-trio in gesprek over toekomst: 'Er is wel iets geknapt' (video) Bekijk deze video » René van der Gijp over toekomst Veronica Inside: "We zijn er wel uit" (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Rob Goossens: ''Geloofwaardigheid Genee hangt aan een zijden draadje'' (video)

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Rob Goossens: ''Geloofwaardigheid Genee hangt aan een zijden draadje'' (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV