Filmtip: Bijzonder drama God's Own Country vrijdag op NPO 3

Filmtip: Bijzonder drama God's Own Country vrijdag op NPO 3

Een schapenboer leert wat liefde is in dit ruige, maar enorm aangrijpende homodrama: Gods' Own Country is vrijdag om 22.30 uur te zien op NPO 3.

Filmtip: Bijzonder drama <em>God's Own Country</em> vrijdag op NPO 3 Een schapenboer leert wat liefde is in dit ruige, maar enorm aangrijpende homodrama: Gods' Own Country is vrijdag om 22.30 uur te zien op NPO 3. VerhaalNa de beroerte van zijn vader runt Johnny Saxby de familieboerderij. Hij werkt hard en woont samen met zijn norse vader en oma op de boerderij. Om te ontsnappen aan het dagelijks leven drinkt Johnny veel en heeft hij in zijn veewagen one night stands met onbekende jongens. Wanneer de Roemeense seizoenarbeider Gheorghe Johnny komt helpen bij het lammeren van de schapen verandert het leven van Johnny langzaam maar zeker. Bekijk de trailer hierboven. De film God's Own Country is op vrijdag 31 juli 2020 om 22.30 uur te zien op NPO 3.
Film :
Filmtip: Bijzonder drama God's Own Country vrijdag op NPO 3

Verhaal
Na de beroerte van zijn vader runt Johnny Saxby de familieboerderij. Hij werkt hard en woont samen met zijn norse vader en oma op de boerderij. Om te ontsnappen aan het dagelijks leven drinkt Johnny veel en heeft hij in zijn veewagen one night stands met onbekende jongens. Wanneer de Roemeense seizoenarbeider Gheorghe Johnny komt helpen bij het lammeren van de schapen verandert het leven van Johnny langzaam maar zeker.

Bekijk de trailer hierboven.

De film God's Own Country is op vrijdag 31 juli 2020 om 22.30 uur te zien op NPO 3.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Filmtip: Bijzonder drama God's Own Country vrijdag op NPO 3 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV