Blauw Bloed Special: Prince, Son and Heir: Charles at 70 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Blauw Bloed Special: Prince, Son and Heir: Charles at 70 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Blauw Bloed Special: Prince, Son and Heir: Charles at 70 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Het royaltyprogramma Blauw Bloed zendt vanavond de documentaire uit die vorig jaar ter ere van de zeventigste verjaardag van prins Charles werd gemaakt. Achter de schermenFilmmaker John Bridcut had twaalf maanden exclusieve toegang tot de prins, zowel op het werk als achter de schermen, in binnen- en buitenland. Hij spreekt met degenen die hem het beste kennen, zoals zijn vrouw Camilla en zijn zonen, prinsen Harry en William. KwestiesPrins Charles is meer dan vijftig jaar betrokken bij publieke aangelegenheden, voorstander van kwesties die vroeger onbekend waren, maar nu mainstream zijn, zoals opwarming van de aarde en kansen voor jongeren. IntiemEen onthullend en intiem portret van de langstzittende erfgenaam van de troon, die het gevoel heeft dat hij nog veel meer te doen heeft. Kerst bij Britse royals: Kinderen versieren kerstboom Charles & Camilla Bekijk deze video » Video: Prins Charles steunt virtueel boek om slachtoffers coronavirus te herdenken Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.

Het royaltyprogramma Blauw Bloed zendt vanavond de documentaire uit die vorig jaar ter ere van de zeventigste verjaardag van prins Charles werd gemaakt.

Achter de schermen
Filmmaker John Bridcut had twaalf maanden exclusieve toegang tot de prins, zowel op het werk als achter de schermen, in binnen- en buitenland. Hij spreekt met degenen die hem het beste kennen, zoals zijn vrouw Camilla en zijn zonen, prinsen Harry en William.

Kwesties
Prins Charles is meer dan vijftig jaar betrokken bij publieke aangelegenheden, voorstander van kwesties die vroeger onbekend waren, maar nu mainstream zijn, zoals opwarming van de aarde en kansen voor jongeren.

Intiem
Een onthullend en intiem portret van de langstzittende erfgenaam van de troon, die het gevoel heeft dat hij nog veel meer te doen heeft.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Blauw Bloed Special: Prince, Son and Heir: Charles at 70 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV