TV-Toppers gemist? Bekijk hier de hele uitzending

TV-Toppers gemist? Bekijk hier de hele uitzending

TV-Toppers gemist? Bekijk hier de hele uitzending In deze aflevering van TV-Toppers haalt Anita Witzier samen met Catherine Keyl en Özcan Akyol herinneringen op aan de hand van hun favoriete tv-fragmenten. KindDe één heeft z'n sporen al lang verdiend, terwijl de ander nog aan de start staat van zo'n carrière. Wat hen bindt is de liefde voor het vak. Ze bespreken met elkaar waar ze als kind naar keken en door wie ze werden geïnspireerd. Catherine KeylKeyl en Akyol schelen 37 jaar, maar zijn beide uitgesproken televisiemakers die hun mening niet onder stoelen of banken steken. Catherine keek als volwassene pas voor het eerst televisie, maar kreeg toen de smaak meteen te pakken. Özcan AkyolHoewel Özcan zichzelf nog steeds schrijver noemt, begint zijn tv-cv ook aardig te groeien. Hij maakte de serie De neven van Eus en het programma Sterren op het Doek en laat zijn interviewtalent zien in De Geknipte Gast. Marlijn Weerdenburg emotioneel bij fragment in TV Toppers (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.

In deze aflevering van TV-Toppers haalt Anita Witzier samen met Catherine Keyl en Özcan Akyol herinneringen op aan de hand van hun favoriete tv-fragmenten.

Kind
De één heeft z'n sporen al lang verdiend, terwijl de ander nog aan de start staat van zo'n carrière. Wat hen bindt is de liefde voor het vak. Ze bespreken met elkaar waar ze als kind naar keken en door wie ze werden geïnspireerd.

Catherine Keyl
Keyl en Akyol schelen 37 jaar, maar zijn beide uitgesproken televisiemakers die hun mening niet onder stoelen of banken steken. Catherine keek als volwassene pas voor het eerst televisie, maar kreeg toen de smaak meteen te pakken.

Özcan Akyol
Hoewel Özcan zichzelf nog steeds schrijver noemt, begint zijn tv-cv ook aardig te groeien. Hij maakte de serie De neven van Eus en het programma Sterren op het Doek en laat zijn interviewtalent zien in De Geknipte Gast.

Bekijk hier alle video's en artikelen van TV-Toppers
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op TV-Toppers gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV