Zien: Kasper kijkt terug op ongemakkelijke kus in De Bachelorette

Zien: Kasper kijkt terug op ongemakkelijke kus in De Bachelorette

Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg @Gids.tv op Instagram.

In De Bachelorette liepen de spanning tussen Gaby Blaaser en enkele kandidaten steeds verder op, maar helaas pakte dat voor Kasper helemaal verkeerd uit. Tijdens een date probeerde hij Gaby een zoen op de mond te geven, maar dat ging niet zoals gepland.

Bekijk de reactie van Kasper in de video hieronder.

Zien: Kasper kijkt terug op ongemakkelijke kus in <em>De Bachelorette</em> Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg @Gids.tv op Instagram. In De Bachelorette liepen de spanning tussen Gaby Blaaser en enkele kandidaten steeds verder op, maar helaas pakte dat voor Kasper helemaal verkeerd uit. Tijdens een date probeerde hij Gaby een zoen op de mond te geven, maar dat ging niet zoals gepland. Bekijk de reactie van Kasper in de video hieronder. Bachelorette-winnaar Joey over Gaby Blaaser: 'Ik hoef haar niet meer te zien' (video) Bekijk deze video » De Bachelorette: Niek haalt uit naar Gaby: ''Wat ben jij kinderachtig'' Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: Kasper kijkt terug op ongemakkelijke kus in De Bachelorette

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Kasper kijkt terug op ongemakkelijke kus in De Bachelorette of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV