Bekijk hier de cast van de nieuwe bioscoopfilm Meskina

Bekijk hier de cast van de nieuwe bioscoopfilm Meskina

Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg @Gids.tv op Instagram.

Bilal Wahib, Maryam Hassouni, Nasrdin Dchar en Soundos El Ahmadi spelen binnenkort een rol in de komedie Meskina. De film gaat over een dertiger die haar eigen weg probeert te vinden ondanks alle verwachtingen en vanzelfsprekendheden die horen bij het ideaalbeeld van familie, liefde en werk.

Vanaf januari 2021 draait de film in de bioscoop. Bekijk de hele cast van Meskina in de video hieronder.

Bekijk hier de cast van de nieuwe bioscoopfilm <em>Meskina</em> Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg @Gids.tv op Instagram. Bilal Wahib, Maryam Hassouni, Nasrdin Dchar en Soundos El Ahmadi spelen binnenkort een rol in de komedie Meskina. De film gaat over een dertiger die haar eigen weg probeert te vinden ondanks alle verwachtingen en vanzelfsprekendheden die horen bij het ideaalbeeld van familie, liefde en werk. Vanaf januari 2021 draait de film in de bioscoop. Bekijk de hele cast van Meskina in de video hieronder. Bilal Wahib zingt single Tigers voor het eerst live bij SLAM! (video) Bekijk deze video » Video: Soundos El Ahmadi gaat stuk om mislukte scheldpartij volger: ‘Hoef!’ Bekijk deze video »
Entertainment :
Bekijk hier de cast van de nieuwe bioscoopfilm Meskina

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bekijk hier de cast van de nieuwe bioscoopfilm Meskina of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen