Leco van Zadelhoff: ''Pride is meer dan een feest!'' (video)

Leco van Zadelhoff: ''Pride is meer dan een feest!'' (video)

Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg @Gids.tv op Instagram.

De meeste festiviteiten rond Pride zijn dit jaar helaas afgelast vanwege het coronavirus. Leco van Zadelhoff bespreekt bij RTL Boulevard het enorme belang van de Pride-week. Bekijk het hele item in de video hieronder.

RTL Boulevard gemist? Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

<em>Leco van Zadelhoff</em>: ''Pride is meer dan een feest!'' (video) Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg @Gids.tv op Instagram. De meeste festiviteiten rond Pride zijn dit jaar helaas afgelast vanwege het coronavirus. Leco van Zadelhoff bespreekt bij RTL Boulevard het enorme belang van de Pride-week. Bekijk het hele item in de video hieronder. RTL Boulevard gemist? Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Zien: ontroerend gesprek met Pete Wu over zijn geaardheid Bekijk deze video » Zien: inspirerend verhaal van 19-jarige Linh: ''Uiteindelijk vierden we mijn coming out'' Bekijk deze video »
Entertainment :
Leco van Zadelhoff: ''Pride is meer dan een feest!'' (video)

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Leco van Zadelhoff: ''Pride is meer dan een feest!'' (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen