Video: Claes Iversen kijkt uit naar jubileumseizoen van WIDM

Video: Claes Iversen kijkt uit naar jubileumseizoen van WIDM

Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg @Gids.tv op Instagram.

In het nieuwe seizoen proberen voormalig 'WIDM'-deelnemers in Italië opnieuw de Mol te ontmaskeren. Claes Iversen lukte het afgelopen winter niet. In de video hieronder zie je het gesprek van RTL Boulevard met de mode-ontwerper.

Het jubileumseizoen van Wie is de Mol? is vanaf zaterdag 5 september om 20.30 te zien op NPO 1. Je kunt alle fragmenten en afleveringen van Wie is de Mol? terugkijken bij Gids.tv.

Video: <em>Claes Iversen</em> kijkt uit naar jubileumseizoen van WIDM Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg @Gids.tv op Instagram. In het nieuwe seizoen proberen voormalig 'WIDM'-deelnemers in Italië opnieuw de Mol te ontmaskeren. Claes Iversen lukte het afgelopen winter niet. In de video hieronder zie je het gesprek van RTL Boulevard met de mode-ontwerper. Het jubileumseizoen van Wie is de Mol? is vanaf zaterdag 5 september om 20.30 te zien op NPO 1. Je kunt alle fragmenten en afleveringen van Wie is de Mol? terugkijken bij Gids.tv. Wie is de Mol? licht tipje van de sluier: oud-deelnemers krijgen tweede kans (video) Bekijk deze video » Zien: jubileumseizoen van Wie is de Mol krijgt bijzonder thema Bekijk deze video »
Entertainment :
Video: Claes Iversen kijkt uit naar jubileumseizoen van WIDM

Bekijk hier alle video's en artikelen van Wie is de Mol?
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Claes Iversen kijkt uit naar jubileumseizoen van WIDM of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen