RTL Boulevard gemist? Bekijk hier alles over de nieuwe thriller Unhinged

RTL Boulevard gemist? Bekijk hier alles over de nieuwe thriller Unhinged

Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg @Gids.tv op Instagram.

Deze week verschijnt de nieuwe thriller Unhinged in de Nederlandse bioscopen. Het is de eerste 'grote' bioscooprelease sinds de coronacrisis met Oscarwinnaar Russell Crowe in de hoofdrol.

Klik hier voor de recensie van Unhinged

Een erg goede cast
Naast Russell Crowe (Gladiator) en Caren Pistorius (Gloria Bell) is ook Gabriel Bateman (Child's Play) in de film te zien. Bekijk het hele item van RTL Boulevard over de nieuwe thriller in de video hieronder.

RTL Boulevard gemist? Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

<em>RTL Boulevard</em> gemist? Bekijk hier alles over de nieuwe thriller <em>Unhinged</em> Op de hoogte blijven van het laatste tv-nieuws? Volg @Gids.tv op Instagram. Deze week verschijnt de nieuwe thriller Unhinged in de Nederlandse bioscopen. Het is de eerste 'grote' bioscooprelease sinds de coronacrisis met Oscarwinnaar Russell Crowe in de hoofdrol. Klik hier voor de recensie van Unhinged Een erg goede castNaast Russell Crowe (Gladiator) en Caren Pistorius (Gloria Bell) is ook Gabriel Bateman (Child's Play) in de film te zien. Bekijk het hele item van RTL Boulevard over de nieuwe thriller in de video hieronder. RTL Boulevard gemist? Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. RTL Boulevard: Live-action-versie van Pinocchio voer voor slapeloze nachten Bekijk deze video » Daphne Deckers bij première van Alles Is Zoals Het Zou Moeten Zijn: 'Ik ben trots dat mijn boek is verfilmd!' Bekijk deze video »
Entertainment :
RTL Boulevard gemist? Bekijk hier alles over de nieuwe thriller Unhinged

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op RTL Boulevard gemist? Bekijk hier alles over de nieuwe thriller Unhinged of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen