Andere Tijden Sport: Mark Huizinga dank Chris de Korte voor goud in Sydney

Andere Tijden Sport: Mark Huizinga dank Chris de Korte voor goud in Sydney

Vanavond staat het bijzondere verhaal van Mark Huizinga centraal in de aflevering van Andere Tijden Sport. Hoe won hij het goud in Sydney, 2000.

Voor Chris de Korte, de sensei (judomeester) van Huizinga, is de gouden medaille een groot succes. De basis voor deze fantastische prestatie wordt vijfendertig jaar eerder gelegd in Japan. De Korte trekt in 1965 in zijn eentje richting de bakermat van het judo. In Andere Tijden Sport wordt een reconstructie gemaakt van deze bijzondere reis.

Andere Tijden Sport: <em>Mark Huizinga</em> dank Chris de Korte voor goud in Sydney Vanavond staat het bijzondere verhaal van Mark Huizinga centraal in de aflevering van Andere Tijden Sport. Hoe won hij het goud in Sydney, 2000. Voor Chris de Korte, de sensei (judomeester) van Huizinga, is de gouden medaille een groot succes. De basis voor deze fantastische prestatie wordt vijfendertig jaar eerder gelegd in Japan. De Korte trekt in 1965 in zijn eentje richting de bakermat van het judo. In Andere Tijden Sport wordt een reconstructie gemaakt van deze bijzondere reis. Bekijk de promo van Andere Tijden Sport hierboven. De aflevering van Andere Tijden Sport over Mark Huizinga is op zondag 2 augustus om 22.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Andere Tijden Sport terugkijken bij Gids.tv. Jan Smit oefent hard voor nieuw schaatsprogramma De IJzersterkste Bekijk deze video » De IJzersterkste: Jan Smit kan ongestoord zijn gang gaan Bekijk deze video »
TV :
Andere Tijden Sport: Mark Huizinga dank Chris de Korte voor goud in Sydney

Bekijk de promo van Andere Tijden Sport hierboven.

De aflevering van Andere Tijden Sport over Mark Huizinga is op zondag 2 augustus om 22.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Andere Tijden Sport terugkijken bij Gids.tv.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Andere Tijden Sport
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Andere Tijden Sport: Mark Huizinga dank Chris de Korte voor goud in Sydney of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen