Veronica Inside: Oussama Idrissi hoeft niet weg bij AZ: "Heb ik niet gezegd" (video)

Veronica Inside: Oussama Idrissi hoeft niet weg bij AZ: "Heb ik niet gezegd" (video)

Oussama Idrissi was vorig jaar een van de blikvangers van AZ. De aanvaller staat dan ook in de belangstelling van meerdere clubs uit het buitenland en zou zelf ook uitgeleerd zijn in Nederland. In gesprek met Veronica Inside ontkent hij dit echter. "Dat zijn woorden die ik niet heb gezegd", verklaart Idrissi. Hij geeft aan dat hij nog veel moet leren en dat kan zowel bij AZ als bij een andere club.

Bekijk het interview van Veronica Inside met Oussama Idrissi hieronder.

<em>Veronica Inside</em>: Oussama Idrissi hoeft niet weg bij <em>AZ</em>: &quot;Heb ik niet gezegd&quot; (video) Oussama Idrissi was vorig jaar een van de blikvangers van AZ. De aanvaller staat dan ook in de belangstelling van meerdere clubs uit het buitenland en zou zelf ook uitgeleerd zijn in Nederland. In gesprek met Veronica Inside ontkent hij dit echter. "Dat zijn woorden die ik niet heb gezegd", verklaart Idrissi. Hij geeft aan dat hij nog veel moet leren en dat kan zowel bij AZ als bij een andere club. Bekijk het interview van Veronica Inside met Oussama Idrissi hieronder. Bekijk ook Veronica Inside: Mohamed Ihattaren steekt de draak met verslaggever (video) Bekijk deze video » René van der Gijp over toekomst Veronica Inside: "We zijn er wel uit" (video) Bekijk deze video »
Voetbal :
Veronica Inside: Oussama Idrissi hoeft niet weg bij AZ: "Heb ik niet gezegd" (video)

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Veronica Inside: Oussama Idrissi hoeft niet weg bij AZ: "Heb ik niet gezegd" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV