Andere Tijden Sport gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Andere Tijden Sport gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Andere Tijden Sport: Mark Huizinga

Andere Tijden Sport gemist? Bekijk hier de hele uitzending Andere Tijden Sport blikt vanavond terug op de lange reis van judoka Mark Huizinga naar zijn gouden olympische medaille in 2000. UniekHet goud op de Spelen van Sydney is een unieke prestatie van de judoka en een groot succes voor het Nederlandse judo. Ook voor Chris de Korte, de sensei (judomeester) van Huizinga. BakermatDe basis voor dit succes ligt 35 jaar eerder in Japan. De Korte trekt in 1965 in zijn eentje richting de bakermat van het judo. Andere Tijden Sport maakt een reconstructie van de unieke reis.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.

Andere Tijden Sport blikt vanavond terug op de lange reis van judoka Mark Huizinga naar zijn gouden olympische medaille in 2000.

Uniek
Het goud op de Spelen van Sydney is een unieke prestatie van de judoka en een groot succes voor het Nederlandse judo. Ook voor Chris de Korte, de sensei (judomeester) van Huizinga.

Bakermat
De basis voor dit succes ligt 35 jaar eerder in Japan. De Korte trekt in 1965 in zijn eentje richting de bakermat van het judo. Andere Tijden Sport maakt een reconstructie van de unieke reis.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Andere Tijden Sport
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Andere Tijden Sport gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV