Promenade gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Promenade gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Promenade gemist? Bekijk hier de hele uitzending Midden in de zomer is het satirische programma Promenade terug op NPO 3 met een nieuw seizoen. De komende zondagen wekelijks rond 21:15 uur. Zonnige oasePresentator Diederik Ebbinge en zijn vaste gasten Eva Crutzen, Henry van Loon en Ton Kas gaan deze zomer volop de strijd om de kijker aan met Zomer-Promenade. De makers typeren het op hun satirische wijze als "een informatieve en zonnige oase van meningen, weetjes en analyses, waarin ook zaken als ziekte, slavernij en de uit-agenda niet zullen ontbreken". ZomergastenLukt het Ebbinge & Co grachtengordelfavoriet Zomergasten achter zich te laten? De kijkcijfers zullen door de volgers, maar zeker ook de makers wekelijks vergeleken worden. Speciaal voor de thuisblijvers zeven zwoele zomerzondagavonden achter elkaar: Zomer-Promenade. Promenade vanaf 2 augustus terug op NPO 3 met zomerversie, bekijk de aankondiging Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.

Midden in de zomer is het satirische programma Promenade terug op NPO 3 met een nieuw seizoen. De komende zondagen wekelijks rond 21:15 uur.

Zonnige oase
Presentator Diederik Ebbinge en zijn vaste gasten Eva Crutzen, Henry van Loon en Ton Kas gaan deze zomer volop de strijd om de kijker aan met Zomer-Promenade. De makers typeren het op hun satirische wijze als "een informatieve en zonnige oase van meningen, weetjes en analyses, waarin ook zaken als ziekte, slavernij en de uit-agenda niet zullen ontbreken".

Zomergasten
Lukt het Ebbinge & Co grachtengordelfavoriet Zomergasten achter zich te laten? De kijkcijfers zullen door de volgers, maar zeker ook de makers wekelijks vergeleken worden. Speciaal voor de thuisblijvers zeven zwoele zomerzondagavonden achter elkaar: Zomer-Promenade.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Promenade
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Promenade gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV